Aangepaste openingstijdendonderdag 26 maart 2020

Lieve klanten,

Naar aanleiding van de laatste update van het RIVM mogen wij nog steeds open blijven. Ons personeel is zich bewust van de hygiëne richtlijnen en zullen hier zorgvuldig mee omgaan in de winkel. Ondanks de 1,5 meter afstand staan wij nog steeds klaar voor u.Op dit moment zijn wij geopend op:
Dinsdag 10:00 tot 17:00
Woensdag 10:00 tot 17:00
Donderdag 10:00 tot 17:00
Vrijdag 10:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 16:00

Lukt het u door omstandigheden niet om langs te komen mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen: 06 37375843 (Diane mobiel). Eventueel kunnen wij dan een persoonlijke afspraak met u in plannen. Ook kunnen wij kleding, nachtmode of ondergoed bezorgen op locatie.

Foto's van de nieuwe collectie komen snel online op facebook.
Hebt u interesse in íets laat het ons weten!

Email: Info@mico-bodywear.nl
Tel nummer: 0570-521390

Liefs, Team Mico Mode

Nieuw Lisca swimwear donderdag 26 maart 2020

Nieuw in ons assortiment Lisca swimwear.

Wij hebben een uitgebreide lisca swimwear collectie.

Kom snel een kijkje nemen in onze winkel.

Nieuw Lisca donderdag 26 maart 2020

Nieuw! Nu bij ons te koop het merk Lisca.

Het merk Lisca staat voor een goede pasvorm, kwaliteit en comfort, gecombineerd met een moderne fashionable feel. Een Lisca-vrouw is zelfverzekerd, altijd met veel charme en stijl. Ze kan romantisch en zachtaardig zijn of gedurfd verleidelijk, maar altijd zeker van zichzelf, haar vrouwelijkheid en haar allure. Het merk Lisca is een kleurrijk concept voor de trendy vrouw. Voel je mooi en zelfverzekerd in de lingerie van Lisca!

Kom snel een kijkje nemen in onze winkel.

NIEUW 20TOdinsdag 24 maart 2020

NIEUW het merk 20TO.

De collecties van 20to onderscheiden zich van veel andere merken, doordat deze kort op de markt ontworpen worden. 20to kan op deze manier inspringen op de meest actuele trends en gebruik maken van unieke dessins in de mooiste materialen en met een Nederlandse pasvorm.

Het combineren van verschillende dessins en materialen in 1 model en de afwerking met onder andere kanten, fluwelen of satijnen biesjes geven de collectie een eigen look.

Stijlvol en eigentijds naar je werk gaan; lekker relaxen in een vrij weekend of vrouwelijk en elegant naar een feestje of theater; je kunt er in elke situatie mooi en verzorgd uitzien in één van de 7 collecties die 20to jaarlijks maakt.Nieuw: Dream Avenuedonderdag 14 maart 2019

NIEUW, nu bij ons te koop.

Dream ~ Avenue.

Dream Avenue is uniek, het kenmerkt zich door in alle BH´s dezelfde binnenkant te hebben. Kies je voor kwaliteit en draagcomfort dan is Dream Avenue je merk. Deze BH's hebben een prachtige pasvorm.
Bovendien zeer aangenaam in prijs.

ontwerp & realisatie

www.ouwerkerk.tv - wijhe