Over Ons

Mico Mode is al 56 jaar gevestigd in de Langstraat te Wijhe. De winkel die in 2000 door Diane Hutten-Frens is overgenomen van haar ouders Wim en Gerrie Frens, verkocht al in de jaren 60 kleding, maar ook koffie en thee. Sinds die jaren is de winkel langzaam veranderd in een echte modezaak en zijn ze uitgegroeid tot een begrip in de regio.

In 2011 besluit Diane dat het tijd is voor verandering. Niet alleen de bedrijfsnaam Mico Bodywear en het pand krijgen een facelift maar ook het aantal vierkante meters neemt toe. De verbouwde winkel is ruim opgezet en sfeervol ingericht waardoor de kledingstukken nog mooier tot hun recht komen. De grootste verandering is het toevoegen van een nieuwe ingang voor klanten van Lef Underwear.

Het assortiment van Mico Bodywear richt zich op vrouwen die op zoek zijn naar leuke kleding (maat 38 t/m 52) en accessoires zoals tassen, sjaals en sieraden. Lef Underwear richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op lingerie en ondergoed van de bekende merken. Uiteraard kunnen klanten hier ook terecht voor nachtmode en badmode.

De winkel is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip waardoor klanten uit de hele regio ons weten te vinden. Persoonlijke aandacht en service staat bij ons voorop waardoor wij het vertrouwen van veel vaste klanten hebben. Ons personeel is deskundig en kan u uiteraard voorzien van alle relevante informatie en advies. Door de ruim opgezette winkel, de naastgelegen gratis parkeerplaatsen en gemoedelijke sfeer proberen wij klanten te laten genieten van het winkelen.

ontwerp & realisatie

www.ouwerkerk.tv - wijhe