Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen

Waarom zou ik voor Mico Bodywear kiezen?

Onze speerpunten

Service
Service staat bij Lef Underwear altijd op nummer 1. Dit betekent dat de klant bij ons altijd centraal staat. Wij willen graag in de behoeften voorzien en komen daarom ook naar onze klanten toe (tevens bezoeken wij zorgcentra), geven deskundig advies en zorgen ervoor dat u geniet van het winkelen. Uiteraard gaat onze service verder dan het verkopen van kleding alleen.

Kwaliteit
De kwaliteit van onze producten zijn voor Lef Underwear en voor de klant van groot belang. Daarom hebben wij onze merken zorgvuldig geselecteerd. Gekochte lingerie, ondergoed (heren), nachtmode en badmode bij Lef Underwear kan dan ook gezien worden als een investering in kwaliteit.

Comfort
Traditioneel biedt Lef Underwear een veelzijdige collectie die bestaat uit basics en trendgevoelige artikelen die veel draagcomfort bieden. Wij letten er dan ook bewust op dat de collectie bestaat uit mode met een uitstekende pasvorm die aansluit op de behoeftes van de modebewuste Sallandse man en vrouw.

Zijn er voordelen voor vaste klanten?

Voor onze vaste klanten bieden we de mogelijkheid om voor korting te sparen d.m.v. ons spaarsysteem. Wees niet bang, wij werken niet met een klantenkaart, en kunnen korting gewoon op basis van de postcode bijschrijven. Het spaarsysteem werkt als volgt: per 5 euro ontvang je 1 spaarpunt. Bij 100 punten ontvang je een kassakorting van €25.

Kan ik ook voor een cadeaubon bij Mico Bodywear terecht?

Uiteraard zijn er ook cadeaubonnen (de waarde hiervan kan zelf bepaald worden) van onze winkel verkrijgbaar. Deze zijn ideaal als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, Moederdag of Valentijnsdag. Wij accepteren tevens cadeaubonnen zoals de VVV cadeaubon (niet de pasjes) en de cadeaubon van het AWO.

Is ruilen mogelijk?

Ruilen is mogelijk binnen een termijn van 8 dagen en op vertoon van kassabon.

Welke maten zijn bij Mico Bodywear te koop?

Onze kleding, lingerie, ondergoed, nachtmode en badmode zijn verkrijgbaar in de gangbare maten. Per merk zijn er uiteraard verschillen maar over het algemeen verkopen wij de (vrouwen)maten 38 t/m 52 en voor lingerie kun je tot cup G bij ons terecht.

ontwerp & realisatie

www.ouwerkerk.tv - wijhe